Home |  Kontakt |  Hotline: 0905 119 338, 0905 768 109 | Tel./fax: 037 / 652 5331 | e-mail: funtour@funtour.sk
5* dovolenka
Odlet / odjazd zo Slovenska
Lyžovačka
Odlet z Viedne
TOP HOTELY
Zoznam vybratých hotelov / zájazdov

Krajina: 
Destinácia: 

Podľa textu: 

Hotel Queen Nelly***

Nezáväzný objednávací formulár

Bulharsko - Prímorsko - Hotel Queen Nelly*** -
*Meno:
*Priezvisko:
*Telefón:
Ulica:
PSČ:
Obec:
E-mail:
*Celkový počet účastníkov:
*Vek účastníkov v čase predpokladaného príchodu z dovolenky:
Poznámka:

Pridať príspevok

reakcia na: Autor: carda7
Príspevok: ubytovanie -ok kazdy 3 den vymena uterakov tusim kazdy 5 den vymena obliecok,strava adekvatna tejto kategorii malo ovocia -len kusky narezaneho pomaranca a jablk.MINUSY-problemy s wifi -moznost len vo vestibule pri recepcii a pri bazene pri bare,managerka htela leniva po informacii odomna sa vyhovorila ze siet vypadava po trase ze vivacom tak som sa zasmial a spytal kto to ma na starosti no a ked uz ju to zacalo vytacat tak od strachu povedala ze ona je majityelka hotela,druhy nedostatok bol ked tu mlade dievca sa napichlo do siete a na druhy den hned zablendovali zasuvku aby nikto nemohol cez adapter vyzera to ze chcu usetrit na elktrike,mdalsi problem ked sused videl ako managerka tresla po papuli svoju podriadenu -no zabudla ze mala otvorene dvere a na zaver -kazde rano si kazdy rezervuje uterakom lehatko pri bazene a na to to pozbierali ze akoze utieraju lehatka asi chceli vytocit ubytovanych je pravdsa ze niektory si to rezervuju a pridu poobede od mora tym by som zrusil lehatko je to ale drzost ked clovek je v bazene a barman od baru pri bazene mu zoberie uteral z lehatka lebo pridu nejake fesandy ze si nemaju kde lahnut no po zruknuti ho okamzite dal naspat a co bol bombonik tam prisiel ku mne ze ako si dovolim pit pivo ked som honekupil u neho v bare pri bazene alebo preco moja dcera je cipsy tak som mu pekne povedal svoje a mal som pokoj a zaujimave bolo ze inych nevidel ze piju alebo jedia tovar kupeny tu hned vedla z marketu kde bol spravit bordel aby nepredavali tovar ubytovanym s hotela qwueen nelly no takyto pristup som nezazil pritom co mam skusenosti tak sa mi to nestalo zatial ani v jednom hoteli aj to ceny inde v hoteli v bare pri bazene boli vzdy nizsie ako mimo objektu co tu bolo opacne takze tymto dnom som vsetko kupoval vsade len nie v jeho bare a potom uz som mal pokoj ALE UZ TENTO HOTEL V ZIADNOM PRIPADE NIE -KDE DIKTUJE PERSONAL CO MA ROBIT UBYTOVANY-TU ASI NEPLATI NAS ZAKAZNIK NAS PAN

Meno autora:
Text:
* Príspevky do diskusie sú autorizované. Ďakujeme.
Dva plus dva je:
Napíšte číslom

Späť

Obrázky Hotel Queen Nelly***