Home |  Kontakt |  Hotline: 0905 119 338, 0905 768 109 | Tel./fax: 037 / 652 5331 | e-mail: funtour@funtour.sk
5* dovolenka
Odlet / odjazd zo Slovenska
Lyžovačka
Odlet z Viedne
TOP HOTELY
Zoznam vybratých hotelov / zájazdov

Krajina: 
Destinácia: 

Podľa textu: 

Hotel Queen Nelly***

Nezáväzný objednávací formulár

Bulharsko - Prímorsko - Hotel Queen Nelly*** -
*Meno:
*Priezvisko:
*Telefón:
Ulica:
PSČ:
Obec:
E-mail:
*Celkový počet účastníkov:
*Vek účastníkov v čase predpokladaného príchodu z dovolenky:
Poznámka:

Pridať príspevok

reakcia na: Autor: ria
Príspevok: Pred pár dňami sme sa vrátili z tohto hotela a velmi sa nám páčilo,hotel jeden najkrajších na taj ulici všade čisto,všetci sa milo usmievajú,pekný bazén v noci pekne farebne svietil okoloidúci si ho fotili, problém s wifi nebol aj keď bol len v hale to nám nevadilo.Menší probém bol že nám tiekol sprch kút a upratovačka nám povedala, že to máme povedať šéfke ale my sme to neriešili, po sprche sme zotreli podlahu a bolo.Pri bazéne sa nesmie jesť a piť donesené jedlo to je fakt, na bráne je aj oznam z hrozbou pokuty tuším 10eur, ale my sme mali zo sebou kekse a deti zjedli a aj vodu sme mali zo sebou aj ma videl že som ju pila ale barman mi nič nevravel.Toto všetko nepokazilo dojem z krásneho mora a pláže kôli tomu sme tam prišli.Musím ešte pochváliť delegáta ktorého tam Turancar má, je to bulhar hovoriaci slovensky prišiel vždy o 10.00 keď sme dačo chceli počkali sme na neho. Ochorela mi dcéra , poslala som mu sms a do 20min. mi poslal lekárku. Tento delegát nás sprevádzal aj na vílet do Sozopolu ten odporúčam absolvovať, veľa sa od neho o Bulharsku dozviete a ak idete aj nakupovať striebro v Sozopole je lacnejšie ako v Primorsku, ale ostatné je tam všetko drakšie.

Meno autora:
Text:
* Príspevky do diskusie sú autorizované. Ďakujeme.
Dva plus dva je:
Napíšte číslom

Späť

Obrázky Hotel Queen Nelly***